tilbage til startside
Pendlernetz

Denne webside kunne ikke fungere korrekt, på grund af brug af en Internet Explorer-browser.

26.04.2022

twogo @ i-mobility 2022

twogo var repræsenteret som udstiller på i-mobility fra 21.04.-24.04.2022 i Messe Stuttgart.

Vi bragte mange spændende indsigter og diskussioner med tilbage fra årets i-Mobility messe, en messe for intelligent mobilitet til deltagelse og test.
Messen fandt sted som en del af forårets messer 2022 på messecenteret i Stuttgart.< br /> twogo var repræsenteret med en lille, men fin stand i temaverdenen i hal 8.

Et af vores højdepunkter var helt sikkert åbningsrundturen på den første messedag med minister Hermann (Transportministeriet Baden -Württemberg) og omkring 140 borgmestre, kommunale repræsentanter og journalister. På twogo-standen blev disse modtaget af vores lokale kollega Philipp Turco. Der fik deltagerne i rundturen en kort præsentation af vores samkørselsordning, hvorefter Philipp stod til rådighed for deltagerne for videre samtale.

Billeder siger mere end tusind ord - så tag et kig på de pågældende billeder af vores messestand, åbningsrundturen såvel som resten af ​​vores team, som i det mindste støttede vores kollega Philipp moralsk på messens sidste dag!

Mange tak til Messe Stuttgart og Transportministeriet Baden-Württemberg for en helt igennem succesfuld i-Mobility 2022!

Stig ind og prøv twogo nu

Er du blevet nysgerrig?

Får oplysningerne i vores brochure og få personlige og uforpligtende råd fra os. Vi viser dig, hvordan twogos mobilitetsplatform fungerer - og vi sørger for, at du får netop den løsning, du har brug for.

Med venlig hilsen, Philipp Turco

Stil et spørgsmål nu