Contents


Ritten creëren en toewijzingen krijgen

Hoe vraag ik een carpoolrit aan?

U moet zich eerst bij TwoGo registreren en uw e-mailadres verifiëren. U kunt ofwel een ritaanvraag maken ofwel zoeken naar en deelnemen aan een bestaande rit:

 1. Web: Gebruik vanuit het Dashboard de kaart Rit creëren om in te stellen wanneer en hoe vaak u wilt carpoolen, en om de locatiegegevens en een eventuele specifieke route voor de rit te definiëren. Klik op Opslaan. De ritaanvraag is nu toegevoegd als nieuwe kaart op het Dashboard.
 2. Mobiel: Kies Geavanceerde modus op het scherm Mijn ritten om de datum, tijd en locatiegegevens voor de rit in te stellen. Tik op het pictogram om op te slaan. De ritaanvraag wordt nu op het scherm Mijn Ritten vermeld.
 3. Agenda: Creëer de ritaanvraag als een vergaderverzoek in uw agenda en verzend dit naar ride@twogo.com.

In de Beknopte handleiding - Ritaanvragen vindt u meer informatie over het creëren van een ritaanvraag.

Hoe plan ik ritaanvragen op tijd? Hoe vroeg en hoe laat kan ik deze indienen?

Er geldt hiervoor geen limiet. Het is raadzaam om ritaanvragen een paar dagen van te voren te verzenden om de kansen op het vinden van een carpoolrit te verhogen. Carpoolritten kunnen echter ook onmiddellijk door TwoGo worden geregeld, zonder tijd vooraf, als er geschikte chauffeurs/passagiers beschikbaar zijn.

Hoe zoek ik naar en neem ik deel aan een bestaande rit?

Klik op Zoeken in het Dashboard, voer de locatiegegevens in, de tijdstippen, en of u wilt deelnemen als chauffeur, passagier of beide. Klik op Zoeken. Als er een beschikbare rit is, klik dan op de optie Deelnemen naast de rit waaraan u wilt deelnemen. TwoGo wijst u automatisch toe.

Als er nog geen toegewezen rit beschikbaar is, kunt u uw zoekopdracht opslaan als een ritaanvraag. Klik op de optie Rit creëren als van de gewenste rit. TwoGo geeft uw ritaanvraag weer. U kunt indien gewenst nog wijzigingen aanbrengen. Klik op Opslaan.

Wat is het verschil tussen een gewone rit en een zakenreis?

Als een rit wordt vergoed door uw werkgever is dat een zakenreis. U kunt een rit als zakenreis aanduiden door het selectievakje Zakenreis aan te vinken wanneer u een ritaanvraag creëert orfbewerkt. TwoGo behandelt een zakenreis met deze verschillen:

 • Beperkt u automatisch tot toewijzingen met collega's of een specifieke groep binnen uw bedrijf.
 • Geen aandeel in de kosten voor chauffuers of passagiers (want deze rit wordt vergoed door uw werkgever).
 • Op het Dashboard onderscheidt de ritkaart zich door een user.quickguide.business-travel-label.png.

Ik moet een tijdelijke auto gebruiken, waar kan ik die registreren?

U kunt een tijdelijke auto opgeven rechtstreeks in de rit waar u hem wilt gebruiken. Kies Chauffeurinstellingen weergeven wanneer u een ritaanvraag creëert of bewerkt, kies vervolgens Tijdelijke auto (huurauto, carsharingauto, auto uit het wagenpark) uit het vervolgkeuzemenu Auto en Opslaan.

Wanneer krijg ik een rit toegewezen?

Als het systeem al een geschikte rit bevat, wijst TwoGo die onmiddellijk toe. Anders wijst TwoGo u toe en ontvangt u een melding zodra een andere gebruiker een geschikte ritaanvraag verzendt. TwoGo wijst u tot uiterlijk 5 minuten voor het aangevraagde tijdstip toe. U kunt ook de status van uw ritaanvraag op elk gewenst moment raadplegen:

 1. Web: Via het Dashboard.
 2. Mobiel: Op het scherm Mijn ritten.
 3. Agenda: TwoGo stuurt u een vergaderverzoek met de gegevens van de toegewezen rit.
 4. Sms: Als u een mobieletelefoonnummer opgeeft en sms-meldingen in TwoGo inschakelt, stuurt TwoGo u de gegevens in een tekstbericht.

Wat kan ik doen als mijn rit niet wordt toegewezen?

Als TwoGo geen exacte toewijzing kan vinden voor uw ritaanvraag kunt u zoeken naar beschikbare gelijkaardige alternatieve ritten en een voorstel aanvaarden dat u past. Deze alternatieven houden kleine wijzigingen in tegenover uw oorspronkelijke ritinstellingen. Als TwoGo gelijkaardige alternatieven vindt wordt u een lijst voorgesteld om uit te kiezen. De voorstellen die het dichtst bij uw oorspronkelijke ritaanvraag liggen, worden eerst weergegeven. U kunt de lijst bekijken op de webapplicatie, de mobiele apps of via e-mail (op voorwaarde dat u zich niet hebt uitgeschreven voor deze dienst):

 1. Web & mobiel: Selecteer de niet-toegewezen ritaanvraag in het Dashboard (web) of in het scherm Mijn Ritten (mobiel).
 2. E-mail: TwoGo brengt u op de hoogte met een link in de e-mail Bijna-toewijzingen voor uw rit. Klik op Bijna-toewijzingen bekijken.

Selecteer het voorstel van uw keuze en klik op Wijziging toepassen. TwoGo werkt uw kaart met ritaanvragen bij met de nieuwe gegevens van uw carpoolrit.

Als er alternatieven zoals openbaar vervoer of bedrijfsshuttles beschikbaar zijn voor uw route, stelt TwoGo deze ook voor.

Als er geen alternatieven beschikbaar zijn, moet u zelf handmatig uw ritaanvraag wijzigen om meer uitgebreide aanpassingen aan te brengen, zoals bijvoorbeeld aan uw tijden, voorkeuren, aangepaste routes, enz.

Hoe kan ik deelnemen aan een rit in het rittentijdschema?

Klik op eender welke rit om TwoGo te openen en uw ritaanvraag te creëren. TwoGo probeert u de meest relevante beschikbare rit toe te wijzen, maar afhankelijk van de beschikbaarheid en uw specifieke criteria is het mogelijk dat dat niet de rit is die u aanklikte in het tijdschema.

Heen- en terugreizen en periodieke ritaanvragen

Hoe vraag ik een heen- en terugreis aan?

 1. Web: Voer op de kaart Nieuwe rit de tijd en locaties voor de heenweg in, selecteer het vakje Maak er een heen- en terugreis van, voer de gegevens in voor de terugreis en klik op Opslaan.
 2. Mobiel: Kies Geavanceerde modus op het scherm Mijn ritten en stel de tijd en locatiegegevens in voor de heenrit. Selecteer vervolgens Maak er een heen- en terugreis van (Android) of Terugreis (iOS), vul de gegevens in voor de terugreis en tik op het pictogram om op te slaan (Android) of Creëren (iOS).
 3. Agenda: TwoGo kan heen- en terugreizen alleen herkennen als u de vergaderverzoeken doorlopend nummert in het veld Locatie.

Hieronder vindt u een voorbeeld van de vereiste gegevens voor woon-werkverkeer waarbij 's ochtends wordt gereisd naar een locatie met de korte omschrijving WORK als label en 's avonds wordt gereisd naar een locatie met de korte omschrijving HOME: (In het veld Locatie wordt altijd informatie in het Engels ingevoerd)

1: HOME naar WERK als passagier
2: WORK naar HOME als passagier

Hoe stel ik periodieke ritaanvragen in?

OPMERKING: Voor meer uitgebreide periodieke opties (bijvoorbeeld elke derde dag van de maand) raden wij u aan uw ritaanvraag in te stellen via uw agenda.

 1. Web: Voor wekelijkse ritten, klik op Wekelijks op de kaart Nieuwe rit en selecteer de dagen waarop u deze rit wekelijks wilt herhalen en de datums waarop u wilt dat de herhaling begint en eindigt. U kunt een overzicht bekijken van uw periodieke ritaanvragen op de kaart Herhaling, de laatste kaart op het Dashboard. Bovendien geeft het Dashboard een aparte kaart weer voor elk van de periodieke ritten die u instelt voor de volgende 7 dagen.
 2. Mobiel: Selecteer Geavanceerde modus op het scherm Mijn ritten en stel de tijd en locatiegegevens in voor de rit, selecteer Herhalen en duid aan wanner en hoe vaak u de rit wilt herhalen.
 3. Agenda: Creëer de ritaanvraag als een vergaderverzoek, stel de gewenste frequentie in en verzend het vergaderverzoek naar ride@twogo.com.

Als uw periodieke ritaanvraag geldig is, worden de gecreëerde ritaanvragen onmiddellijk door TwoGo bevestigd, mits deze vallen binnen de standaardterugkeerperiode die door de beheerder is ingesteld (bijvoorbeeld binnen de volgende zeven dagen). Bij ritten die later plaatsvinden verzendt TwoGo bevestigingen aan het begin van de terugkeerperiode waarin deze plaatsvinden (in dit voorbeeld: zeven dagen voor de datum waarop elke rit is gepland).
OPMERKING: Als u uw abonnement voor TwoGo-bevestigingen hebt opgezegd zult u deze eerste vergaderverzoeken niet ontvangen, muur u ontvangt dan wel de vergaderverzoeken met een bevestiging wanneer TwoGo uw ritaanvragen toewijst.

Waarom zie ik niet al mijn periodieke ritaanvragen op mijn Dashboard of in mijn agenda?

U kunt een overzicht bekijken van uw periodieke ritaanvragen op de kaart Herhaling, de laatste kaart op het Dashboard. Bovendien geeft het Dashboard een aparte kaart weer voor elk van de periodieke ritten die u instelt voor de volgende 7 dagen. Als uw ritaanvragen over een langere periode worden herhaald, geeft TwoGo deze ritaanvragen steeds opnieuw weer voor elke aanvullende periode van zeven dagen. Als u bent geabonneerd op TwoGo-meldingen, ontvangt u de betreffende meldingen telkens per periode van zeven dagen.

VOORBEELDEN

SCENARIO 1: Uw ritaanvraag wordt vanaf vandaag gedurende een maand herhaald.

 1. Vandaag: U ziet ritaanvragen voor dag 1-7 op uw Dashboard en bevestigd in uw agenda (als u bent geabonneerd op TwoGo-meldingen). U kunt een overzicht bekijken van uw periodieke ritten op de kaart Herhaling. Dit is zichtbaar voor de hele duur van uw periodieke ritten.
 2. Dag 2: U ziet ritaanvragen voor dag 8.
 3. Dag 3: U ziet ritaanvragen voor dag 9.
 4. Enzovoorts, totdat TwoGo al uw ritaanvragen voor de maand heeft bevestigd.

SCENARIO 2: Vandaag is het 6 februari, en u wilt in een periodieke reeks een enkele ritaanvraag op 18 februari wijzigen.

 1. Vandaag, 6 februari: Aangezien de rit niet binnen de komende zeven dagen plaatsvindt, is de rit nog niet zichtbaar op uw Dashboard of bevestigd in uw agenda.
 2. 12 februari (zeven dagen voor uw rit) U ziet de bijgewerkte rit op uw Dashboard en ontvangt de bevestiging van TwoGo.

Waarom kreeg ik een e-mail met het bericht dat mijn periodieke rit niet meer mogelijk is in werkelijke tijd?

Het tijdvak dat u had ingesteld voor uw oorspronkelijke periodieke rit was krap, maar niet onmogelijk. Onze kaartgegevens wijzen erop dat enkele factoren die uw oorsprokelijke ritinstellingen beïnvloeden, zijn veranderd (bijvoorbeeld: verkeersomleidingen die uw reis langer maken, wegenwerken op uw route waardoor de bestemming niet meer bereikbaar is met de auto enz.). Dat zorgt ervoor dat u de rit niet meer kunt maken binnen het oorspronkelijke tijdvak.

De e-mail brengt u op de hoogte en vraagt u om uw periodieke ritten aan te passen om meer tijd te voorzien voor uw reis. Wij stellen een nieuw tijdvak voor in de e-mail, klik gewoon op de link om periodieke rit te bewerken en de nodige wijzigingen aan te brengen. U kunt uw periodieke ritaanvragen ook bewerken via de kaart Herhaling, de laatste kaart op het Dashboard.

Ritaanvragen wijzigen of verwijderen

Hoe wijzig ik een ritaanvraag?

Een ritaanvraag wijzigen:

 1. Web en mobiel: Selecteer de relevante ritaanvraag via het Dashboard (of het scherm Mijn ritten in mobiele apps), en klik (of tik) op het pictogram om te bewerken. Wijzig de relevante gegevens, klik vervolgens op Bijwerken (of klik op het pictogram om op te slaan in de mobiele apps).
 2. Agenda: Werk het vergaderverzoek in de agenda bij en verzend een update naar TwoGo.

Hoe wijzig ik de voorgestelde route?

 1. Web: Wijs met de muiscursor op de kaart Nieuwe rit op het punt waar u wilt afwijken van de route totdat er een zwarte cirkel verschijnt, sleep het naar het routepunt van uw voorkeur. TwoGo plaatst een grijze markering op de straat die het dichtst bij dit punt ligt. Als dit niet het punt is dat u bedoelde, kunt u de markering verplaatsen. Klik op Opslaan als dit een nieuwe ritaanvraag is of Bijwerken als u een bestaande bijwerkt.
 2. Mobiel en agenda: U moet eerst de webapplicatie gebruiken om uw gewenste route tussen bepaalde locaties aan te passen. Wanneer u vervolgens een ritaanvraag creëert tussen die locaties in de mobiele apps of agenda, gebruikt TwoGo automatisch de route die u hebt aangepast.

Hoe wijzig ik voorkeursopties voor een enkele reis?

U kunt uw chauffeurgerelateerde instellingen voor een specifieke rit overschrijven:

 1. Web: Selecteer de relevante ritaanvraag via het Dashboard en stel de opties in die u nodig hebt bij Nieuwe rit in de secties Rit als en (waar van toepassing) in Chauffeurvoorkeuren.
 2. Mobiel: Selecteer Reizen op het scherm Instellingen en stel de opties in die u nodig hebt.
 3. Agenda: Als u het vergaderverzoek creëert, kunt u alleen de voorkeur voor chauffeur/passagier wijzigen. Geef in het veld Locatie na het invoeren van de korte locatieomschrijvingen voor de route de volgende aanvullende informatie op:
  • Als beide: als u zowel chauffeur als passagier wilt zijn.
  • Als chauffeur: als u alleen chauffeur wilt zijn.
  • Als passagier: als u alleen passagier wilt zijn.

OPMERKING: De eerste twee opties zijn alleen mogelijk als u al een auto in uw profiel hebt geregistreerd.

Hoe verwijder ik een ritaanvraag?

Een ritaanvraag verwijderen:

 1. Web en mobiel: Selecteer de relevante ritaanvraag via het Dashboard (of het scherm Mijn ritten in mobiele apps), en klik (of tik) op het pictogram om te verwijderen.
 2. Agenda: Verwijder het originele vergaderverzoek.

Weten aan wie je wordt toegewezen

Aan wie word ik toegewezen?

U kunt standaard aan iedere gebruiker van het TwoGo-systeem worden toegewezen, tenzij u vanuit een bedrijf bent aangemeld dat toewijzingen beperkt tot leden van die organisatie. Binnen een organisatie kunt u de gebruikers die met u kunnen deelnemen aan een rit verder beperken tot een specifieke groep.

Hoe kan ik de groep mensen veranderen aan wie ik word toegewezen?

Als u bent aangemeld bij TwoGo vanuit een bedrijf dat een aantal aparte groepen bevat, kunt u de gebruikers die met u kunnen deelnemen aan een rit beperken tot een klein deel van die groepen.

 1. Web: Klik op Instellingen, selecteer de kaart Ritvoorkeuren en selecteer vervolgens in de sectie Carpoolen met de groep waaraan u wilt worden toegewezen. Klik op Opslaan.

OPMERKING: De instellingen zijn van toepassing op alle volgende ritaanvragen die u creëert of wijzigt.

 1. Mobiel en agenda: U moet eerst via de webapplicatie de groep instellen waaraan u wilt worden toegewezen. Wanneer u vervolgens een ritaanvraag creëert of wijzigt in de mobiele apps of de agenda, past TwoGo automatisch uw voorkeuren voor toewijzing toe.

Hoe blokkeer ik personen om toewijzing te voorkomen?

Het is onvermijdelijk dat er mensen zijn die u liever uit de weg gaat, misschien omdat ze meerdere keren op het laatste moment hebben geannuleerd of omdat ze helemaal niet zijn komen opdagen. U kunt hen als volgt uitsluiten van potentiële rittoewijzingen:

 1. Web: Klik op uw naam en selecteer Geblokkeerde personen. Klik op Toevoegen, voer de naam van de persoon in en klik op Opslaan.
 2. Mobiel en agenda: U moet eerst de webapplicaties gebruiken om de gebruikers te blokkeren die u wilt vermijden. Wanneer u vervolgens een ritaanvraag creëert in de mobiele apps of de agenda, past TwoGo automatisch uw voorkeuren voor geblokkeerde gebruikers toe.

OPMERKING: Als u passagier bent in een shuttle of een voertuig met meer dan zes personen, houdt TwoGo geen rekening met uw voorkeuren wat betreft geblokkeerde personen.

Kan ik mijn rit delen op mijn sociale netwerk?

OPMERKING: Alleen van toepassing indien de functie voor het delen via social media geactiveerd is in uw systeem. Ja, het is gemakkelijk om uw volgers te informeren over uw rit en anderen uit te nodigen deel te nemen. Om uw ritgegevens te delen op uw sociale netwerk, selecteert u de kaart van een rit met vrije plaatsen vanuit uw Dashboard en klikt u op user.quickguide.share-big-ongreen.png.

Hoe post ik een rit naar mijn volgers?

U kunt zowel niet-toegewezen als toegewezen ritten posten naar uw volgers. Selecteer de relevante rit op uw Dashboard, klik op het deelpictogram en vervolgens op het TwoGo-pictogram. Selecteer de gewenste personen van uw lijst met Volgers en klik dan op Sluiten.

Hoe kan ik geposte ritten van personen die ik volg zien?

Uw Dashboard geeft zowel geposte ritten als uw eigen ritten weer in chronologische volgorde. U kunt de filterpijl op het Dashboardmenu gebruiken om te bepalen welke ritten u wilt zien.

Als ik een heen- en terugreis creëer, moet ik dan voor beide trajecten aan dezelfde persoon worden toegewezen?

Nee. Als u een heen- en terugreis creëert, kan TwoGo ook toewijzingen uitvoeren als die slechts één traject van uw reis dekken. Zo kunt u met een gebruiker naar uw werk rijden en met een andere gebruiker terug naar huis rijden. Op deze manier is de kans op een toewijzing maximaal.

Wat als er slechts voor één traject van mijn reis een toewijzing is, en niet voor het andere?

Als u de rol Passagier of Beide selecteert, wordt uw rit standaard uitsluitend bevestigd indien TwoGo voor beide trajecten van uw reis een toewijzing vindt. Op deze manier wordt voorkomen dat u bijvoorbeeld wel een rit naar uw werk hebt maar geen rit terug naar huis.

Op de kaart Ritvoorkeuren kunt u echter de optie Rit als passagier zelfs als slechts één traject van heen- en terugreis is toegewezen selecteren. Als deze optie is ingeschakeld, bevestigt TwoGo uw rit zelfs als er slechts voor één traject van uw reis een toewijzing is. Deze optie wordt alleen aanbevolen als u andere reisopties hebt indien nodig. Als u bijvoorbeeld met TwoGo naar en van uw werk wilt rijden, maar het geen probleem vindt om met het openbaar vervoer naar huis te reizen als er geen toewijzingen worden gevonden, dan kunt u deze optie inschakelen.

Hoe neem ik deel aan een rit die werd gepost in mijn community?

Ritten gepost door personen die u volgt worden chronologisch weergegeven op uw Dashboard. Klik op Deelnemen bij de rit die u interesseert. TwoGo opent de kaart Rit creëren. Voer extra informatie in die nodig kan zijn voor uw rit (bijvoorbeeld autodetails of telefoonnummer) en klik vervolgens op Opslaan.

Rijden zonder problemen

Hoe wordt de reistijd berekend?

Alle reistijdberekeningen zijn gebaseerd op oude en huidige verkeersinformatie. TwoGo kan dus verschillende routes voorstellen op basis van de dag en het tijdstip van uw ritaanvraag.

Hoe voorkom ik lange omleidingen bij het ophalen of afzetten van passagiers?

De omleidingen die in TwoGo worden berekend, worden niet in kilometers uitgedrukt, maar in minuten. Hierdoor is de schatting van de omleiding nauwkeuriger. Als chauffeur kunt u uw eigen tolerantie voor omleidingen in uw profiel opnemen. Het toegestane minimum is 3 minuten, het maximum is 99 en de standaardwaarde is 8. AlsTwoGo meerdere carpoolritten voor u vindt, krijgt u natuurlijk de carpoolrit met de kleinste omleiding aangeboden.

 1. Web: Klik op uw naam en selecteer Voorkeuren om uw reisvoorkeuren weer te geven en stel een tijd voor omleidingen in die u acceptabel vindt.
 2. Mobiel: Selecteer Reizen op het scherm Instellingen, en stel vervolgens uw acceptabele omleidingstijd in.

E-mails en vergaderverzoeken van TwoGo

Hoe zeg ik mijn abonnement op voor TwoGo-e-mailmeldingen?

Wanneer u zich bij TwoGo registreert, wordt u automatisch geabonneerd op de volgende e-mailmeldingen:

 • Kalenderupdates om uw ritaanvraag te bevestigen en over aangebrachte wijzigingen
 • Voorstellen voor carpoolritten voor de volgende werkdag
 • Bijna-toewijzingen voor niet-toegewezen ritten
 • Bevestigde ritten als kalenderupdates

Abonnementinstellingen wijzigen:

 1. Klik op uw naam en selecteer Meldingen.
 2. Deselecteer de optie voor het soort e-mail dat u niet meer wilt ontvangen.
 3. Selecteer sms om sms-meldingen te ontvangen voor bevestgde ritten in plaats van via e-mail.
 4. Klik op Opslaan.

Of u kunt uw abonnement rechtstreeks opzeggen met een afzonderlijke e-mail:

 1. Klik op de link Abonnement opzeggen in de tekst van het bericht, en verzend de gegenereerde e-mail voor opzegging naar ride@twogo.com.

Als de link om het abonnement op te zeggen niet automatisch opent in uw e-mailtoepassing, kunt u uw abonnement handmatig opzeggen door TwoGo als volgt een e-mail te sturen:

 1. VAN: <Gebruik het e-mailadres waarmee u zich bij TwoGo hebt geregistreerd>
 2. NAAR: ride@twogo.com
 3. ONDERWERP: <kies een van de volgende onderwerpen afhankelijk van welke e-mail u wilt opzeggen>
  • unsubscribeMeetingRequests (voor kalenderbevestigingen)
  • unsubscribe (voor voorstellen voor carpoolritten)
  • unsubscribeProposals (voor voorstellen voor bijna-toewijzingen)

Hoe gebruik ik TwoGo-e-mails met een voorstel voor een carpoolrit voor de volgende werkdag?

Om u te helpen bij het vinden van een rit, wordt een lijst samengesteld met mogelijke carpoolritten bij u in de buurt voor de volgende werkdag. Door op de link naast de suggestie van uw voorkeur te klikken, opent of downloadt u een vergaderverzoek dat u naar ride@twogo.com kunt verzenden. U kunt de sjabloon net als elk ander vergaderverzoek bewerken. Houd echter wel voor ogen dat uw kansen op een carpoolrit mogelijk afnemen wanneer u de originele sjabloon wijzigt.

Opmerking: De suggesties die u ontvangt, garanderen niet automatisch een match. Ze zijn geselecteerd op het moment dat de e-mail met de voorstellen is verzonden. Op het moment dat u reageert zijn de vrije zitplaatsen mogelijk al bezet, is de passagier al aan een andere chauffeur toegewezen of heeft een gebruiker zijn vergaderverzoek inmiddels gewijzigd. In dat geval kan de carpoolrit niet meer worden gecreëerd.

Wat moet ik doen met vergaderverzoeken die ik via TwoGo ontvang?

Lees de inhoud van de automatisch gegenereerde vergaderverzoeken uit TwoGo aandachtig door. Deze bevatten belangrijke informatie voor elke fase van de ritaanvraag. TwoGo verzendt de volgende reeks vergaderverzoeken:

 1. Een vergaderverzoek met een ontvangstbevestiging (geldt alleen als u niet bent uitgeschreven voor TwoGo-ontvangstbevestigingen): TwoGo verstuurt dit vergaderverzoek om aan te geven dat uw ritaanvraag werd ontvangen. Met het vergaderverzoek worden de door u opgegeven vroegst mogelijk vertrektijd tot de laatst mogelijke aankomsttijd in uw agenda geblokkeerd. Het vergaderverzoek bevat alle informatie die TwoGo nodig heeft om de carpoolrit te regelen.
 2. Een vergaderverzoek met een afwijzing (geldt alleen als u uw ritaanvraag via uw agenda creëerde en de aanvraag fouten bevat): TwoGo verstuurt dit vergaderverzoek om de ritaanvraag af te wijzen. In het vergaderverzoek wordt de fout aangegeven en wordt een aantal handige tips gegeven over hoe u het vergaderverzoek kunt corrigeren.
 3. Een vergaderverzoek met een bevestiging: Als er een rit voor u is gevonden, stuurt TwoGo een vergaderverzoek met een bevestiging van de exacte vertrek- en aankomsttijden van de toegewezen rit. Het vergaderverzoek bevat een route met de tijden voor de geplande carpoolrit, evenals informatie over uw medepassagiers. Als u bent geabonneerd op TwoGo-bevestigingen, werkt deze bevestiging het oorspronkelijke vergaderverzoek bij dat u voor deze rit ontving. U moet deze bevestiging zonder wijzigingen accepteren.

Veel van de inhoud is gebaseerd op aannamen die het systeem doet. Controleer ongeacht of u chauffeur of passagier bent, of de informatie correct is en sla de vergaderverzoeken op zodat u de informatie later desgewenst nog een keer kunt doorlezen.

Waarom krijg ik een afwijzing voor een vergadering "... omdat de indeling van het vergaderverzoek niet wordt ondersteund"?

De indeling van het door u verzonden bericht wordt niet door TwoGo herkend. U kunt dit probleem verhelpen door in Outlook een contactpersoon met de naam ride@twogo.com te definiëren die is geconfigureerd voor de ontvangst van e-mailberichten zonder opmaak.

U kunt de indeling van het bericht dat u naar TwoGo verzendt als volgt wijzigen: Klik in het geopende bericht op het veld Aan en dubbelklik op de contactpersoon van TwoGo om het dialoogvenster Eigenschappen voor e-mail te openen. Selecteer Alleen als tekst zonder opmaak in de lijst Internetindeling en klik op OK.

Zie voor meer informatie over het wijzigen van de indeling van het bericht: [1]