Contents


Wat zijn ervaringspunten (XP) in TwoGo?

Ervaringspunten in TwoGo zijn virtuele beloningen die u verdient telkens als u de applicatie gebruikt als chauffeur of passagier. Er worden punten toegekend voor het creëren van ritaanvragen en het deelnemen aan carpoolritten. Hoe vaker u TwoGo gebruikt, des te meer punten u verdient.

Hoe kan ik punten verdienen?

U verzamelt automatisch ervaringspunten (XP) door TwoGo te gebruiken:

  • 1 punt wanneer u een ritaanvraag creëert
  • 3 punten wanneer u wordt toegewezen voor een rit als passagier
  • 5 punten wanneer u wordt toegewezen voor een rit als chauffeur

Waarom verlies ik punten?

  • Punten die u had verdiend door een toewijzing aan een rit verdwijnen als de rit wordt geannuleerd of als u de rit verwijdert.
  • U verliest 1 punt wanneer u een ritaanvraag verwijdert binnen 24 uur nadat u de aanvraag hebt gecreëerd en de rit nog in de toekomst is.

Wanneer worden mijn punten bijgewerkt?

TwoGo werkt uw punten en gedeelde afstanden automatisch bij. Als u hebt toegestemd voor de TwoGo-gamificatie, worden uw huidige totalen weergegeven in uw profiel naast uw naam en in het klassement.

Wat kan ik doen met mijn punten?

Voorlopig kunt u opscheppen over uw zuurverdiende punten, uw vooruitgang volgen en vergelijken hoe u het doet in het klassement.

Verlopen mijn punten?

Nee, uw punten verlopen nooit. Echter, als u uw account verwijdert en zich dan opnieuw aanmeldt, wordt uw puntentotaal teruggezet op nul.

Waar kan ik mijn positie in het klassement bekijken?

Om uw positie in het klassement te bekijken, klikt u op Punten onder uw naam, boven aan het scherm. Als u er nog niet tussen staat, wordt uw huidige positie onderaan weergegeven. U kunt het vervolgkeuzepijltje gebruiken om te schakelen tussen koplopers over de hele periode en van de voorbije 30 dagen.

Kan ik een nickname gebruiken in het klassement?

Standaard wordt iedereen in het klassement weergegeven bij voor- en achternaam, maar u kunt altijd een nickname naar keuze aannemen. Klik gewoon op uw naam en voer de alias in die u wilt gebruiken. OPMERKING: Deze nickname wijzigt enkel uw weergave in het klassement, niet in uw account.