Contents


Volgers en gevolgd

Wat betekent iemand ‘volgen’ in TwoGo?

Als u iemand ‘volgt’ betekent dat dat u de ritten kunt zien die die persoon post voor zijn/haar volgers. U krijgt een melding en kunt kiezen of u met hem of haar meerijdt. Geposte ritten verschijnen rechtstreeks op uw Dashboard (en ook via e-mail als u die optie hebt gekozen in Meldingen), waardoor u heel eenvoudig kunt deelnemen aan de rit door op de bijhorende knop ‘Deelnemen’ van die rit te klikken. U beheert wie u volgt via de lijst Gevolgd op het tabblad Volger.

OPMERKING: Als u iemand volgt betekent dat niet automatisch dat die persoon u ook volgt. U kunt niet posten naar personen die u volgt als zij u niet volgen. Ga voor meer informatie naar Hoe kan ik weten wie mij volgt?

Hoe kan ik weten wie mij volgt?

Gebruikers die u volgen worden weergegeven in uw lijst Volgers:

  • personen met wie u de voorbije 6 weken hebt gecarpoold of aan wie u recent bent toegewezen kunnen kiezen of ze u willen volgen. Als zij u hebben toegevoegd aan hun lijst Gevolgd, dan worden zij onmiddellijk uw volger.
  • Daarbij komen nog de personen die u hebt uitgenodigd om u te volgen via het +-pictogram in de lijst Volgers.
  • Personen die u eerder had uitgenodigd om u te volgen, maar die u nadien hebt geblokkeerd worden weergegeven in uw lijst Volgers. Zij zijn echter gemarkeerd als Geblokkeerd en kunnen de ritten die u post niet zien.

Hoe zorg ik ervoor dat iemand me niet langer volgt?

Als u wilt dat iemand u niet langer volgt kunt u die persoon blokkeren. U kunt niemand verwijderen of verhinderen dat iemand u volgt. Personen die u hebt geblokkeerd denken dat dat ze u volgen, maar in werkelijkheid kunnen zij de ritten die u post naar uw volgers niet zien.

Hoe kan ik iemand volgen?

U kunt gemakkelijk iemand volgen door deze persoon te selecteren in de lijst Gevolgd. TwoGo stelt deze lijst op met personen met wie u de voorbije 6 weken hebt gecarpoold of aan wie u recent bent toegewezen, en met personen die u al volgen. Iemand die u hebt geblokkeerd verschijnt hier niet in. Om een gesuggereerde persoon van deze lijst te volgen klikt u op + en Gereed.

Waarom kan ik iemand waarmee ik heb gecarpoold niet zien in de gesuggereerde personen om te volgen?

Als u een gebruiker blokkeert in uw profiel, wordt deze persoon ook niet weergegeven in uw lijst Gevolgd. Als het langer dan 6 weken geleden is dat u met deze persoon hebt gecarpoold, verschijnt hij/zij ook niet in de lijst.

Hoe nodig ik mensen uit om mij te volgen?

Kies de kaart Volgers op het tabblad Volger en klik op + om een e-mailuitnodiging te versturen.

Hoe blokkeer ik personen zodat ze mij niet kunnen volgen?

Selecteer de persoon in uw lijst Volgers op het tabblad Volger en klik op het pictogram Blokkeren. Of u kunt iemand blokkeren via uw instellingen Geblokkeerde personen zodat ze helemaal niet aan u kunnen worden toegewezen.

Kan ik automatisch iemand volgen die mij volgt?

Nee, voor uw gemak wordt deze persoon gewoon weergegeven in de lijst met gesuggereerde personen om te volgen.

Hoe kan ik e-mailberichten over geposte ritten van mijn volgers ontvangen of stopzetten?

Ritten worden automatisch gepost op uw Dashboard, en als u dat wenst kunt u ze ook per e-mail ontvangen: Klik op uw naam, selecteer Meldingen en vink de optie Ritten van personen die u volgt aan of uit.