Contents


Aan de slag als TwoGo-sitebeheerder

In de TwoGo-beheerinterface kunt u belangrijke aspecten van de sites waarvoor u verantwoordelijk bent, eenvoudig beheren.

Beperkingen in de DSO-compatibele modus

OPMERKING: De volgende functies zijn niet beschikbaar als u TwoGo Administrator gebruikt in DSO-compatibele modus.

  1. Gebruikers op uw site beheren
  2. Andere sitebeheerders creëren

De weergavetaal van de TwoGo Administration-interface instellen

Selecteer in de lijst met talen rechtsboven in het scherm de taal waarin u de applicatie wilt gebruiken.

Sitebeheerders beheren

U kunt de lijst met huidige sitebeheerders weergeven, nieuwe beheerders toewijzen en huidig toegekende beheerrechten intrekken.

Vooraf gedefinieerde locaties voor uw site beheren

U kunt sitespecifieke, vooraf gedefinieerde locaties creëren, wijzigen of beheren. Dit voorkomt dat gebruikers telkens bij het creëren van een ritaanvraag een volledig adres moeten typen.

Gebruikers beheren

U kunt gebruikers die zich niet meer op uw sites bevinden verwijderen, gebruikers die misbruik maken van het systeem blokkeren , e-mailadressen voor specifieke gebruikers wijzigen en verificatiegegevens opnieuw verzenden.

Registratietokens beheren

Door tokens te creëren stelt u gebruikers met e-mailadressen die niet aan uw bedrijf zijn gekoppeld, in staat om zich bij TwoGo te registreren.

Rapporten plannen en verdelen

U kunt dagelijkse kentekenrapporten plannen voor voertuigen die aan carpoolritten deelnemen, ontvangers opgeven en statistieken over het gebruik van TwoGo downloaden.

Spelletjes om het gebruik van TwoGo te stimuleren opzetten

U kunt het gebruik van TwoGo op uw sites stimuleren door middel van spelletjes (zoals loterijen) waarbij bepaalde gebruikersactiviteiten in TwoGo punten en prijzen kunnen opleveren.

Sitedetails beheren

U kunt instellen dat gebruikers op een bepaalde site alleen worden toegewezen aan ritaanvragen die binnen het bedrijf worden aangeboden, het adres van de site wijzigen, de gebruiksvoorwaarden weergeven en contactpersonen voor support opgeven.

Communicatie beheren

U kunt campagnes definiëren en beheren om gebruikers van uw sites informeren over nieuwe functies in TwoGo, speciale campagnes, loterijen, wijzigingen van het parkeerbeleid, enzovoort.

Tijdschema's weergeven van de volgende ritten in uw omgeving

Om het gebruik van TwoGo op uw site te stimuleren, biedt TwoGo een interactief rittentijdschema aan met lijsten van de volgende vertrekkende en aankomende carpoolritten binnen een bepaalde straal van uw sitelocatie. Gebruikers kunnen op eender welke rit klikken om TwoGo te openen en een ritaanvraag te creëren. TwoGo probeert de meest relevante beschikbare rit toe te wijzen, maar afhankelijk van de beschikbaarheid en uw specifieke criteria is het mogelijk dat dat niet de rit is die u aanklikte in het tijdschema.

U kunt de automatisch gegenereerde tijdschema's voor al uw sites en hun vooraf gedefinieerde locaties bekijken in de sectie Tijdschemalinks op de pagina's Sitedetails en Sitelocatiedetails.

Een vloot carpoolauto’s beheren

U kunt een vloot carpoolauto's creëren en beheren die gebruikers op bepaalde sites kunnen lenen.

Aanvullende bronnen

Naast deze documentatie hebben we een serie videotutorials gemaakt over het gebruik van de TwoGo-beheertool.