Contents


Utazások létrehozása és utazási találatok

Hogyan igényelhetek telekocsis utazást?

Először regisztrálnia kell a TwoGo szolgáltatásban és igazolnia kell az e-mail címét. Ezt követően létrehozhat utazási szándékot, vagy kereshet és csatlakozhat meglévő utazáshoz:

 1. Web: Az Irányítópult képernyőn haszálja az Utazás létrehozása kártyát, melyen beállíthatja, mikor és milyen gyakran utazna, a hely adatait, valamint valamilyen specifikus útvonalat. Kattintson a Mentés gombra. Az utazási szándék új kártyaként hozzá lett adva az Irányítópult képernyőhöz.
 2. Mobil: A Saját utazások képernyőn válassza ki a Speciális beállítások opciót, majd állítsa be a kívánt időpont- és helyszínrészleteket. Koppintson a mentés ikonra. Az utazási szándék megjelenik a Saját utazások képernyőn.
 3. Naptár: Hozza létre utazási szándékát a naptárában találkozókezdeményezésként, majd küldje el a következő e-mail-címre: ride@twogo.com.

A Gyors útmutató – Utazási szándékok további információkat nyújt az utazási szándék létrehozásáról.

Hogyan időzíthetem utazási szándékaimat? Legkorábban és legkésőbb mikor adhatom be?

Erre vonatkozóan nincs korlátozás. Utazási szándékait javasolt pár nappal korábban elküldeni, mert ezzel javítja esélyeit a közös utazási lehetőség megtalálására. A TwoGo azonban képes azonnali közös utak megszervezésére is, amennyiben vannak megfelelő sofőrök vagy utasok.

Hogyan tudok rákeresni egy már meglévő utazásra és csatlakozni hozzá?

Innen: Irányítópult, kattintson a Keresés opcióra, adja meg a helység adatait, az időpontot, valamint azt, hogy ön sofőr, utas vagy bármelyik. Kattintson a Keresés gombra. Ha rendelkezésre áll megfelelő utazás, kattintson a közvetlenül mellette található Csatlakozás opcióra. A TwoGo automatikusan egyezteti a találatot.

Ha épp nem áll rendelkezésre megfelelő utazás, elmentheti keresését utazási szándékként. Kattintson a megfelelő Utazás létrehozása mint opcióra. A TwoGo megjeleníti utazási szándékát és lehetőséget nyújt bármilyen módosításra. Kattintson a Mentés gombra.

Mi a különbség a szokványos utazás és az üzleti utazás között?

Az üzleti utazásnál a költségeket a munkaadó megtéríti. Az utazást úgy jelölheti meg üzletiként, hogy az utazási szándék létrehozásakor vagy feldolgozásakor bejelöli az Üzleti út jelölőmezőt. A TwoGo az alábbi megkülönböztetésekkel kezeli az üzleti utazásokat:

 • Automatikusan leszűkíti a találatokat a munkatársaira vagy egy adott csoportra a vállalatán belül.
 • Nincs méltányossági hozzájárulás a sofőr vagy az utasok számára (mivel a munkaadó téríti az utazás költségeit).
 • Az Irányítópulton az utazási kártya a következőképpen van jelölve: user.quickguide.business-travel-label.png.

Szükségem van egy ideiglenes autóra, hol regisztráljam?

Ideiglenes autót közvetlenül a használandó utazásban tud megadni. Utazási szándék létrehozásakor vagy feldolgozásakor kattintson a Sofőr beállításainak megjelenítése funkcióra, a Jármű legördülő listából válassza ki az Ideiglenes autó (bérautó, közösen használt vagy flottaautó) lehetőséget, majd kattintson a Mentés gombra.

Mikor találok megfelelő utazást?

A TwoGo azonnal értesítést küld, amint egy önnek megfelelő utazási szándékot jeleztek a rendszerben. Egyéb esetben, amint egy másik felhasználó küld egy megfelelő utazási szándékot, a TwoGo egyezteti az adatokat és értesítést küld önnek. A TwoGo legkésőbbi egyeztetése 5 perccel a kívánt utazási időpont előtt történik. De bármikor lehívhatja utazási szándéka állapotát:

 1. Web: Innen: Irányítópult.
 2. Mobil: Saját utazások képernyő.
 3. Naptár: A TwoGo küld egy találkozókezdeményezést az egyeztetett utazás részleteivel.
 4. SMS: Ha megadja mobiltelefonszámát, és regisztrál a TwoGo SMS-értesítéseire, akkor a TwoGo SMS-ben elküldi Önnek a részleteket.

Mit tegyek, ha nincs találat az utazásomra?

Amennyiben a TwoGo nem talál megfelelő partnert az utazási szándékához, lehetősége van megtekinteni az elérhető hasonló alternatívákat, és adott esetben elfogadni egy Önnek is elfogadható ajánlatot. A hasonló alternatívákban apróbb eltérések szerepelnek az eredetileg Ön által megadott beállításokhoz képest. Ha a TwoGo talál hasonló alternatívákat, a megjelenített listából választhat közülük. A javaslatok aszerint vannak rangsorolva, hogy mennyire hasonlítanak az Ön eredeti utazási szándékához. Az alternatívák listája megtekinthető a webes vagy mobil alkalmazásban, ill. e-mail értesítőben (amennyiben nem iratkozott le erről a szolgáltatásról).

 1. Web és mobil: Irányítópult (Web) vagy Saját utazások képről (mobil) válassza ki azt az utazási szándékot, amelyhez nincs találat.
 2. E-mail: A TwoGo e-mail értesítést küld a Hasonló utazási találatok hivatkozáson keresztül. Kattintson a Hasonló találatok megtekintése opcióra.

Válassza ki a preferált javaslatot, majd kattintson a Módosítás gombra. A TwoGo frissíti utazási szándék kártyáját, amelyen szerepelnek az egyeztetett utazás új adatai.

Ezenkívül – ha vannak – a TwoGo megjeleníti a tömegközlekedési és vállalati ingajárati alternatívák listáját az útvonalra vonatkozóan.

Amennyiben nincsenek elérhető alternatívák, manuálisan kell módosítania utazási szándékát, hogy pontosabb kiigazításokat hajthasson végre (például az utazási időpontokban, a preferenciákban, a testreszabott útvonalakban stb.).

Hogyan csatlakozhatok az utazástervezőben látott utazáshoz?

Csak kattintson rá egy utazásra, így megnyithatja a TwoGo-t és létrehozhatja utazási szándékát. A TwoGo megpróbálja megtalálni a legmegfelelőbbet a rendelkezésre álló utazások közül, de az elérhetőségtől és az ön speciális kritériumaitól függően ez eltérhet attól, amelyre a tervezőben rákattintott.

Oda- és visszautak és ismétlődő utazások

Hogyan igényelhetek oda- és visszautazást?

 1. Web: Az Új utazás kártyán adja meg az odaút időpontját és a helyet, majd válassza az Oda- és visszautazás jelölőmezőt, adja meg a visszaút adatait is, majd kattinson a Mentés opcióra.
 2. Mobil: A Saját utazások képernyőn válassza ki a Speciális beállítások opciót, majd állítsa be az odaút kívánt időpont- és helyszínrészleit. Ezután válassza ki az Oda- és visszautazás (Android) vagy Visszaút (iOS) opciót, egészítse ki a visszaút adatait, majd koppintson a mentés ikonra (Android) vagy a Létrehozás opcióra (iOS).
 3. Naptár: Ahhoz, hogy a TwoGo felismerje az oda-és visszautazásokat, a találkozó-kezdeményezéseket mindig sorszámozni kell a Hely mezőben.

A következő példa arra, hogy milyen adatok szükségesek egy tipikus ingázáshoz a Work rövidnévvel jelölt helyre való reggeli eljutás, és az esti órákban a Home rövidnévvel jelölt helyre való visszajutás esetében. (A Hely mező bejegyzései mindig angol nyelvűek)

1.: HOME - WORK utasként
2.: WORK - HOME utasként

Hogyan állítsak be ismétlődő utazási szándékot?

MEGJEGYZÉS: Nagyobb időszakot átfogó ismétlődési opciókhoz (például minden hónap 3-án) javasoljuk, hogy a naptárán keresztül állítsa be utazási szándékát.

 1. Web: Rendszeres heti utazások esetén az Új utazás kártyán kattintson a Hetente opcióra, majd válassza ki azokat a napokat, amelyeken hetente ismételni szeretné az utazást, valamint adja meg az ismétlődő időszak kezdő és záró dátumát. Az Ismétlődés kártyán az ismétlődő utazási sorozatai áttekintését láthatja, ez az utolsó kártya az Irányítópulton. Ezen kívül az Irányítópult az egyes, a következő hét napra beállított ismétlődő utazásaihoz külön kártyákat is megjelenít.
 2. Mobil: A Saját utazások képernyőn válassza a Speciális beállítások opciót, állítsa be az utazás időpont- és helyadatait, majd válassza az Ismétlődés opciót, és adja meg, mikor és milyen gyakorisággal szeretné az utazás ismétlését.
 3. Naptár: Hozza létre utazási szándékát találkozókezdeményezésként, állítsa be a kívánt ismétlődési gyakoriságot, majd küldje el a ride@twogo.com e-mail-címre.

Ha az ismétlődő utazási szándéka érvényes, a TwoGo azonnal visszaigazolja a létrehozott utazási szándékokat, ha azok a rendszeradminisztrátor által megadott alapértelmezett ismétlődési perióduson belül merülnek fel (például a következő hét napon belül). Ha azonban vannak ennél később felmerülő utazások, a TwoGo visszaigazolásokat küld annak az ismétlődési periódusnak az elején, ahol azok felmerülnek (ebben a példában; hét nappal az egyes utazások ütemezése előtt).
MEGJEGYZÉS: Amennyiben leiratkozott a TwoGo visszaigazolásokról, nem fogja megkapni a kezdeti találkozókezdeményezéseket, de a találkozókezdeményezések visszaigazolását ebben az esetben is megkapja, ha a TwoGo talált találatot az utazási szándékához.

Miért nem látható minden ismétlődő utazási szándék az irányítópulton vagy a naptáramban?

Az Ismétlődés kártyán az ismétlődő utazási sorozatai áttekintését láthatja, ez az utolsó kártya az Irányítópulton. Ezen kívül az Irányítópult az egyes, a következő hét napra beállított ismétlődő utazásaihoz külön kártyákat is megjelenít. Ha utazása ennél hosszabb perióduson belül ismétlődik, akkor a TwoGo ezeket az utazásokat folyamatosan megjeleníti minden következő hétnapos periódusnál. Hasonlóképpen, ha feliratkozott a TwoGo-visszaigazolásokra, akkor azokat is folyamatosan megkapja hétnapos periódusonként.

PÉLDÁK

1. SZCENÁRIÓ: Ön ismétlődő utazási kér egy hónapon keresztül, mai kezdettel.

 1. Ma: Látni fogja az utazásokat 1-7-ig terjedő napokon az Irányítópult-on és a naptárában visszaigazolva (ha feliratkozott a TwoGo-visszaigazolásokra). Az Ismétlődés kártyán egy áttekintést láthat az ismétlődő utazási sorozatairól. Ez az ismétlődő utazási sorozatok teljes időtartama alatt látható marad.
 2. 2. nap: Látja az utazásokat a 8. napig.
 3. 3. nap: Látja az utazásokat a 9. napig.
 4. És így tovább, amíg a TwoGo vissza nem igazolta az ön összes utazási szándékát az adott hónapra.

2. SZCENÁRIÓ: Ma február 6. van, és ön szeretné módosítani a február 18-ra ütemezett ismétlődő utazási szándékát.

 1. Február 6., ma: Mivel az utazás nem a következő hét napban esedékes, még nem látható az Irányítópult-on, ill. nincs visszaigazolva a naptárában.
 2. Február 12. (hét nappal az utazás előtt): Megjelenik az aktualizált utazás az Irányítópult-on és ön visszaigazolást kap a TwoGo-tól.

Miért kaptam értesítést arról, hogy az ismétlődő utazásom többé már nem lehetséges a megadott időpontban?

Az ismétlődő utazáshoz beállított eredeti időkeret szoros volt, de még kivitelezhető. Most azonban a térképadatok olyan tényezőket mutatnak, amelyek módosítják az eredeti utazási beállításokat (például forgalmi változás miatt hosszabb az utazás, vagy útépítési munkálatok miatt az úti cél nem közelíthető meg autóval, stb.) Ezek miatt a tényezők miatt már nem lehetséges az eredetileg megadott időkereten belül befejezni az utazást.

Az e-mail értesítő felhívja erre figyelmét, és értesíti, hogy szükséges az ismétlődő utazási sorozatok szerkesztése, hogy több idő álljon rendelkezésre az utazáshoz. Az e-mailben egy új időkeret javaslatot is elküldünk, így a hivatkozásra történő egyszerű kattintással megnyitható és szerkeszthető az ismétlődő utazás, és elvégezhetők a szükséges változtatások. Az Ismétlődés kártyán is szerkeszthetők az ismétlődő utazási sorozatai, ez az utolsó kártya az Irányítópulton.

Utazási szándék módosítása vagy törlése

Hogyan módosíthatom az utazási szándékot?

Az utazási szándék módosítása:

 1. Web és mobil: Az Irányítópult képernyőn (vagy a mobil alkalmazás Saját utazások képernyőjén) válassza ki a releváns utazást, majd kattintson (vagy koppintson) a szerkesztés ikonra. Módosítsa a vonatkozó adatokat, majd kattinson a Frissítés opcióra (vagy koppintson a mentés ikonra a mobil alkalmazásban).
 2. Naptár: Aktualizálja a találkozókezdeményezést a naptárban, majd küldje el a frissítést a TwoGo alkalmazásnak.

Hogyan módosíthatom a javasolt útvonalat?

 1. Web: Az Új utazás kártyán mozgassa az egeret a hely felett, ahol el szeretne térni a javasolt útvonaltól, amíg egy fekete kör meg nem jelenik, majd húzza a kívánt útirányra. A TwoGo egy szürke jelölőt helyez a pozícióhoz legközelebb eső utcára. Ha nem ezt a pozíciót akarta megadni, körülmozgathatja a jelölőt. Kattintson a Mentés opcióra, amennyiben új utazási szándékról van szó, vagy pedig a Frissítés opcióra, amennyiben meglévő utazási szándékot módosít.
 2. Mobil és naptár: Először használja a webes alkalmazást a használni kívánt útvonal testre szabásához. Ezután az utazási szándék létrehozásakor a mobil alkalmazáson vagy naptáron keresztül, a TwoGo automatikusan azokat az útvonalakat használja az adott helyek között, amelyeket Ön megadott.

Hogyan módosíthatom kedvenc ingázási beállításaim egy egyszeri utazáshoz?

Felülírhatja egy adott utazáshoz megadott sofőr-specifikus beállításait:

 1. Web: Az Irányítópult képernyőn válassza ki a releváns utazási szándékot, majd az Új utazás kártyán állítsa be a kívánt beállításokat az Utazás mintés (ahol szükséges) Sofőr-specifikus beállítások szekciókban.
 2. Mobil: A Beállítások képernyőn válassza az Ingázás opciót, majd állítsa be a kívánt beállításokat.
 3. Naptár: A találkozó-kezdeményezés létrehozásakor csak a sofőr/utas beállítást módosíthatja. Miután a Hely mezőben megadta az útvonal helyek rövid nevét, adja meg a következő kiegészítő információkat is:
  • bármelyik: sofőr vagy utas
  • sofőrként: csak sofőrként vehető figyelembe
  • utasként: csak utasként vehető figyelembe

MEGJEGYZÉS: Az első két lehetőség esetében rendelkeznie kell egy regisztrált járművel a profiljában.

Hogyan törölhetem az utazási szándékot?

Az utazási szándék törlése:

 1. Web és mobil: Az Irányítópult képernyőn (vagy a mobil alkalmazás Saját utazások képernyőjén) válassza ki a releváns utazást, majd kattintson (vagy koppintson) a törlés ikonra.
 2. Naptár: Törölje az eredeti találkozó-kezdeményezést.

Győződjön meg arról, hogy kivel fog utazni

Ki lesz az utazópartnerem?

Alapbeállítás szerint a TwoGo valamennyi felhasználóját felajánlhatja útitársként a rendszer, hacsak nem egy szervezeten belül regisztrált, amelyen belül kizárólag a szervezet tagjai utazhatnak együtt. Egy szervezeten belül tovább szűkítheti útitársai körét egy bizonyos csoportra.

Hogyan módosíthatom az útitársként felajánlhatók körét?

Amennyiben egy szervezet tagjaként regisztrált a TwoGo rendszerbe, és a szervezet több különálló csoportot tartalmaz, leszűkítheti az útitársai körét ezen csoportok valamelyikére.

 1. Web: Kattintson a Beállítások gombra, válassza az Utazási preferenciák kártyát, majd az Utazás velük részben válassza ki az útitársként beállítani kívánt csoportot. Kattintson a Mentés gombra.

MEGJEGYZÉS: A beállítások az összes, később Ön által létrehozott vagy módosított utazásra alkalmazva lesznek.

 1. Mobil és naptár: Először használja a webalkalmazást a kívánt csoport beállításához. Ha a mobil alkalmazásban vagy a naptáron keresztül létrehoz vagy módosít egy utazási szándékot, a TwoGo automatikusan alkalmazza a kiválasztási preferenciákat.

Hogyan zárhatok ki személyeket a velem való egyeztetésből?

Előfordulhat, hogy Ön szeretne elkerülni bizonyos személyeket, illetve találkozhat olyan felhasználókkal, akik többször is röviddel az indulás előtt mondják le az utat, illetve nem jelennek meg a találkozókon. Ha szeretné kizárni ezeket a személyeket a potenciális utazási találatokból, tegye a következőket:

 1. Web: Kattintson a nevére és válassza a következőt: Letiltott személyek. Kattintson a Hozzáadás opcióra, adja meg a személy nevét, majd kattintson a Mentés opcióra.
 2. Mobil és naptár: Először a webes alkalmazás használatára van szükség az Ön által kerülni kívánt személyek kizárásához. Ha a mobil alkalmazásban vagy a naptáron keresztül létrehoz egy utazási szándékot, a TwoGo automatikusan alkalmazza a kizárási preferenciákat.

MEGJEGYZÉS: Ha ön ingajáratban közlekedő utas vagy egyéb, hat főnél több utast szállító járműben utazik, a TwoGo nem tudja figyelembe venni az ön letiltott felhasználókkal kapcsolatos igényeit.

Posztolhatom az utazásomat a közösségi hálón?

MEGJEGYZÉS: Alkalmazás csak akkor, ha a közösségi megosztás funkció aktiválva van a rendszerében. Igen, így egyszerűen megoszthatja az utazásával kapcsolatos infókat a követőivel és meghívhatja őket, hogy csatlakozzanak. Bármilyen, még szabad ülőhelyekkel rendelkező utazáshoz válassza ki annak kártyáját az Irányítópulton, majd kattintson a következőre az utazás részleteinek közzétételéhez a közösségi hálón: user.quickguide.share-big-ongreen.png.

Hogyan tehetek közzé utazást a követőim számára?

Egyeztetett és nem egyeztetett utazási lehetőségeket is közzétehet a követői számára. Válassza ki a megfelelő utazási kártyát az Irányítópulton, és kattintson a megosztás szimbólumra, majd a TwoGo szimbólumra. Válassza ki a megfelelő személyt a Követők listáról, majd kattintson a Bezárás gombra.

Hogyan nézhetem meg a követett személyek által közzétett utazásokat?

A saját utazásai mellett a mások által közzétett utazások is megjelennek az Irányítópulton időrendi sorrendben. Az Irányítópult menüjében lévő szűrő nyíl használatával korlátozhatja a nézetet a látni kívánt utazásokra.

Ha oda- és visszautat hozok létre, az utazás mindkét szakaszán ugyanazzal a személlyel kell egyeztetnem?

Nem. Ha oda- és visszautat hoz létre, a TwoGo azokat az egyezéseket is figyelembe veszi, amelyek csak az egyik szakaszt fedik le. Tehát lehetséges, hogy munkába menet egyik, hazafelé egy másik felhasználóval utazik együtt. Így maximalizáljuk az egyezések lehetőségét.

Mi történik, ha csak az utazásnak csak az egyik szakaszához található egyezés, a másikhoz nem?

Ha Ön az Utas vagy a Bármelyik szerepet választja, alapértelmezetten csak akkor lesz jóváhagyva az utazása, ha a TwoGo az utazás mindkét szakaszára talál egyezést. Ez például az olyan helyzetek elkerülésére szolgál, hogy munkába menet van utazása, de hazafelé elakad.

Ugyanakkor az Utazási preferenciák kártyán kiválaszthatja az Utazás utasként akkor is, ha az oda- és visszaútnak csak az egyik szakaszára vonatkozóan van egyezés opciót. Ha ez az opció aktiválva van, a TwoGo akkor is jóvá fogja hagyni az utazását, ha annak csak egyik szakaszára talált egyezést. Ez az opció csak akkor javasolt, ha szükség esetén van alternatív módja az utazásra. Például választhatja ezt az opciót akkor, ha a TwoGo használatával szeretne munkába és hazautazni, de nem bánja, ha egyezés hiányában tömegközlekedéssel kell hazajutnia.

Hogyan csatlakozhatok a közösségemben közzétett utazásokhoz?

A követett személyek által közzétett utazások időrendi sorrendben jelennek meg az Irányítópulton. Egyszerűen kattintson a kívánt utazásnál lévő Csatlakozás opcióra. A TwoGo megnyitja az Utazás létrehozása kártyát. Adja meg az utazáshoz esetlegesen szükséges kiegészítő információkat (pl. a jármű részleteit vagy a telefonszámát), majd kattintson a Mentés gombra.

Stresszmentes vezetés

Hogyan számítja ki a rendszer az utazási időt?

Az utazási idők kiszámítása korábbi és aktuális közlekedési információk alapján történik. A TwoGo ezért különböző útvonalakat javasolhat attól függően, hogy az utazási szándék melyik napon és napszakban történik.

Hogyan kerülhetem el az utasok be- és kiszállása miatti kerülőutakat?

A TwoGo rendszerében kiszámított kerülők kilométer helyett percben vannak kifejezve. Ez a kerülő mértékének pontosabb megbecslését teszi lehetővé. Sofőrként lehetősége van profiljában saját egyedi kerülőtolerancia beállítására. A minimális megengedett érték 3 perc, a maximális 99 perc, az alapértelmezett pedig 8 perc. Ha a TwoGo több közös utazási lehetőséget talál, természetesen a legkisebb kerülővel járó lehetőséget kínálja fel Önnek.

 1. Web: Kattintson saját nevére, majd válassza a Beállítások lehetőséget a saját ingázási opciók megjelenítéséhez, majd adja meg az Ön által tolerálható kerülőidőt.
 2. Mobil: A Beállítások képernyőn válassza az Ingázás opciót, majd állítsa be az Ön által elfogadható kerülőidőt.

E-mailek és utazási kérések a TwoGo alkalmazásból

Hogyan tudok leiratkozni a TwoGo e-mail értesítésekről?

Amikor regisztrál a TwoGo szolgáltatásra, automatikusan feliratkozik a következő e-mail értesítésekre is:

 • Naptárfrissítések az utazási szándék és a módosítások nyugtázásához
 • Telekocsis utazási javaslatok a következő munkanapra
 • Hasonló utazások, ha nincs pontos találat
 • Visszaigazolt utazások naptárfrissítésként

Előfizetői beállítások módosítása:

 1. Kattintson a nevére és válassza ki a következőt: Értesítések.
 2. Szüntesse meg a továbbiakban nemkívánatos e-mail típus kijelölését.
 3. Visszaigazolt utazáshoz e-mail helyett választhatja az SMS-ben való értesítést.
 4. Kattintson a Mentés gombra.

Másik lehetőség, hogy közvetlenül egyedi e-mailben iratkozik le:

 1. Kattintson az üzenetszövegben lévő Leiratkozás hivatkozásra, majd a létrejött leiratkozási e-mailt küldje el a ride@twogo.com címre.

Ha a leiratkozásra mutató hivatkozás nem nyílik meg automatikusan az e-mail alkalmazásban, manuális leiratkozásra is lehetőség van, ha e-mailt küld a TwoGo számára a következő formátumban:

 1. FELADÓ: <Használja ugyanazt az e-mail címet, amellyel regisztrált a TwoGo-ra>
 2. CÍMZETT: ride@twogo.com
 3. TÁRGY: <Az e-mail tárgyában adja meg, hogy honnan szeretne leiratkozni>
  • unsubscribeMeetingRequests (naptári nyugtázások)
  • unsubscribe (telekocsis utazási javaslatok)
  • unsubscribeProposals (hasonló javaslatok)

Hogyan használhatom a következő munkanapra szóló közös utazásjavaslatot tartalmazó TwoGo e-maileket?

Hogy segítsünk Önnek a keresésben, összeállítjuk a környékbeli lehetséges egyezések listáját a következő munkanapra. Ha rákattint a preferált javaslat melletti hivatkozásra, megnyitja vagy letölti a találkozókezdeményezést, amelyet aztán elküldhet a ride@twogo.com e-mail-címre. Most már szerkesztheti a sablont, akár az összes többi találkozó-kezdeményezést. Arra azonban ügyeljen, hogy ha módosítja az eredeti sablont, akkor csökkenhetnek az esélyei a közös utazás megtalálására.

Megjegyzés: A rendszer által küldött javaslatok nem jelentenek automatikus garanciát az egyezésre A javaslatok akkor lettek kiválasztva, amikor az ajánlatot tartalmazó e-mailt a rendszer elküldi. Emiatt előfordulhat, hogy nem lehet létrehozni a közös utazást, ha a szabad helyeket lefoglalják, mire Ön válaszol; ha az utas már talált egy másik sofőrt; vagy ha a felhasználó időközben megváltoztatta a találkozó-kezdeményezést.

Hogyan kezeljem a TwoGo által küldött találkozó-kezdeményezéseket?

Olvassa át figyelmesen a TwoGo által automatikusan létrehozott találkozó-kezdeményezések tartalmát, ugyanis azokban fontos információk szerepelnek utazási szándéka egyes szakaszaival kapcsolatban A TwoGo a következő ütemű találkozó-kezdeményezéseket küldi:

 1. Találkozókezdeményezés visszaigazolása (csak abban az esetben érvényes, ha nem iratkozott le a TwoGo visszaigazolásokról): A TwoGo kiküldi a találkozókezdeményezést annak jeléül, hogy utazási szándéka rögzítésre került. A találkozó-kezdeményezés zárolja a naptárat a feltüntetett legkorábbi indulási időponttól a legkésőbbi érkezési időpontig, valamint tartalmazza az összes olyan információt, amelyet a TwoGo a közös utazás egyeztetéséhez felhasználhat.
 2. Találkozókezdeményezés elutasítása (csak abban az esetben érvényes, ha naptáron keresztül hozta létre az utazási szándékot, és az hibát tartalmaz): A TwoGo kiküldi a találkozókezdeményezést az utazási szándék elutasítása céljából. A találkozó-kezdeményezés jelzi a hibát, valamint néhány hasznos javaslatot ad a találkozó-kezdeményezés javítására.
 3. Találkozó-kezdeményezés visszaigazolás: Ha a program egyezést talál, a TwoGo találkozókezdeményezést küld egy visszaigazolással, amelyben feltünteti az egyeztetett utazás pontos indulási és érkezési időpontját. A találkozó-kezdeményezés tartalmazza az ütemezett közös utazás időpontokhoz kötött útitervét, valamint az utastársakra vonatkozó információkat is. Amennyiben Ön fel van iratkozva a TwoGo visszaigazolásokra, ez a visszaigazolás frissíti az eredeti találkozókezdeményezést, amelyet az adott utazáshoz kapott. Ezt a találkozókezdeményezési visszaigazolást változtatás nélkül kell elfogadnia.

Tartalmának jelentős része a rendszer következtetésein alapszik. Tekintet nélkül arra, hogy sofőrként vagy utasként utazik, ellenőrizze az információk helyességét, majd mentse el a találkozó-kezdeményezést, hogy szükség esetén később újra át tudja tekinteni a részleteket.

Miért kapok találkozó elutasítást "...nem támogatott találkozókezdeményezési formátum" miatt?

A TwoGo nem ismeri fel az Ön által küldött üzenet formátumát. A probléma megoldásához győződjön meg arról, hogy az Outlook programban szerepel a ride@twogo.com nevű kapcsolat, amely egyszerű szöveg formátumú e-mailek küldésére lett konfigurálva.

A TwoGo-nak címzett levelek üzenetformátumának módosítása: A nyitott üzenetben kattintson a Címzett mezőre, majd az E-mail tulajdonságok párbeszédablak megnyitásához kattintson duplán a TwoGo kapcsolatra. Válassza a Csak egyszerű szöveg küldése lehetőséget az Internet formátum listában, majd kattintson az OK gombra.

Az üzenet formátumának módosításához további segítséget itt talál: http://office.microsoft.com/hu-hu/outlook-help/change-the-message-format-to-html-rich-text-or-plain-text-HP001232996.aspx#BM3