Contents


A TwoGo tapasztalatpontokról (XP)

A tapasztalatpontok virtuális jutalmak, melyeket a TwoGo-alkalmazás használatáért kap a felhasználó utasként vagy sofőrként. Pont jár az utazási szándék létrehozásáért és telekocsis utazásban való részvételért. Minél több az interakció, annál több a pont.

Hogyan gyűjthetek pontokat?

Minél gyakrabban használja a TwoGo-t, automatikusan annál több pontot kap (XP):

  • 1 pont jár utazási szándék létrehozásáért
  • 3 pont jár, ha utasként vesz részt
  • 5 pont jár, ha sofőrként vesz részt az utazásban

Miért veszítek pontot?

  • Ha pontot kapott egy egyeztetett utazásért, és az utazást ön vagy más törli, a korábban kapott pontokat elveszíti.
  • Ha a létrehozástól számított 24 órán belül törli az utazási szándékot és még a jövőben van ez az időpont, akkor ön 1 pontot veszít.

Mikor frissülnek a pontszámok?

A TwoGo automatikusan frissíti a pontokat és utazási távokat. Ha ön részt vesz a játékban, aktuális pontszámai a profiljában, a neve mellett és a ranglistá-n jelennek meg.

Mit tehetek a pontjaimmal?

Mostantól büszkélkedhet megszerzett pontjaival az ismerősei előtt, követheti saját előrehaladását a ranglistá-n és összehasonlíthatja eredményeit másokkal.

Lejárnak-e a pontok?

Nem, a pontok nem járnak le. Azonban, ha törli fiókját és újat hoz létre, pontszáma ismét nulláról indul.

Hol nézhetem meg a helyemet a ranglistán?

Ha szeretné látni, hol áll a ranglistán, kattintson a Pontok-ra az oldal tetején, a neve mellett. Ha még nem találja itt a nevét, akkor a jelenlegi pozíciója a lista alján található. A nyilak segítségével megkeresheti az utóbbi 30 nap és a minden idők legeredményesebb játékosait.

Használhatok becenevet a ranglistán?

Alapértelmezés szerint a ranglistán mindenki a vezeték- és keresztneve szerint szerepel, de meg lehet adni szabadon választott becenevet is. Csak kattintson a nevére és gépelje be a használni kívánt alias nevet. MEGJEGYZÉS: Ez a becenév csak a ranglistán lesz érvényes, a fiókjában továbbra is a teljes neve szerepel.