Contents


Követők és követettek

Mit jelent követni valakit a TwoGóban?

Követni valakit annyit jelent, mint látni az általa a követői számára közzétett utazásokat. Ilyenkor Ön értesítést kap, és lehetősége nyílik rá, hogy csatlakozzon az utazáshoz. A közzétett utazások közvetlenül az Irányítópulton jelennek meg (valamint ha beállította ezt az opciót az Értesítések alatt, akkor e-mailben is megkapja őket), ahol lehetősége van csatlakozni az Önt érdeklő utazáshoz az adott utazásra vonatkozó csatlakozási lehetőségre kattintva. A Követő regiszterkártya Követettek listáján kezelheti azt, hogy kit követ.

MEGJEGYZÉS: Valakinek a követése nem kölcsönös. Az Ön által követett személyek számára nem tehet közzé utazást anélkül, hogy az illetők is követnék Önt. További információért lásd: Honnan tudhatom, hogy ki követ engem?

Honnan tudhatom, hogy ki követ engem?

Azok a felhasználók, akik követik Önt, a Követők listában jelennek meg.

  • Azok a személyek, akik az elmúlt hat hétben Önnel utaztak, vagy akikkel jelenleg van közös utazása, lehetőséget kapnak az Ön követésére. Ha hozzáadják Önt a Követettek listához, azonnal az Ön követőivé válnak.
  • Ugyanez a helyzet azokkal a személyekkel is, akiket a Követők listán lévő + szimbólumra kattintva meghívott, hogy kövessék Önt.
  • Azok a személyek, akiket korábban meghívott, hogy kövessék Önt, de letiltotta őket, továbbra is láthatók maradnak a Követők listán. Mindazonáltal Letiltottként vannak megjelölve, és nem láthatják az Ön által közzétett utazásokat.

Hogyan kapcsolhatom ki, hogy valaki kövessen engem?

Ha korábban valaki a követőinek a listájára került, de nem szeretné, hogy a továbbiakban kövesse Önt, csak letiltani tudja őket, eltávolítani nem, valamint azt sem akadályozhatja meg, hogy a követői legyenek. Így ők azt fogják hinni, hogy követik Önt, de amikor Ön közzétesz utazásokat a követőinek, a letiltott személyek nem fogják látni ezeket az utazásokat.

Hogyan követhetek személyeket?

Személyeket úgy követhet, hogy kiválasztja őket a Követettek listáról. A TwoGo azon személyekből állítja össze ezt a listát, akik Önnel utaztak az elmúlt 6 hétben, akikkel jelenleg van közös utazása, valamint akik már követik Önt. A letiltott személyek nem szerepelnek a listán. Ha követni szeretne valakit a javasolt személyek közül, kattintson a + szimbólumra, majd a Kész gombra.

Miért nem látok valakit a követésre javasolt személyek listájában, akivel együtt utaztam?

Ha letiltott valakit a profiljában, a TwoGo automatikusan kizárja az illetőt a Követettek listáról. Ezenkívül azok a személyek sem jelennek meg a listán, akikkel hat hétnél régebben utazott együtt.

Hogyan hívhatok meg személyeket, hogy kövessenek engem?

A Követő regiszterkártyán válassza ki a Követők kártyát, majd kattintson a + szimbólumra meghívó e-mail küldéséhez.

Hogyan tilthatok le személyeket, hogy ne kövessenek?

A Követő regiszterkártya Követők listáján válassza ki az adott személyt, majd kattintson a letiltás szimbólumra. Másik lehetőségként letilthat valakit a Letiltott személyek beállításai között is, megakadályozva már azt is, hogy egyáltalán megtalálják az Ön utazását.

Követhetek automatikusan olyasvalakit, aki követett engem?

Nem. Annak érdekében, hogy minél rugalmasabb lehessen, az illetőt csak a javasolt személyek listáján jelenítjük meg, hogy tetszése szerint követhesse.

Hogyan kaphatok e-mail-értesítéseket a követőim által közzétett utazásokról, illetve hogyan állíthatom le ezeket az értesítéseket?

Az utazásokat a rendszer automatikusan közzéteszi az Ön Irányítópultján, és ezekről opcionálisan e-mail-értesítéseket is kérhet: Kattintson a saját nevére, válassza az Értesítések lehetőséget, majd igény szerint jelölje be vagy törölje az Utazások az Ön által követett személyektől opciót.