Contents


Kezdő lépések TwoGo telephelyi adminisztrátorként

A TwoGo Adminisztráció felületen egyszerűen kezelheti a felelőssége alá tartozó telephelyek főbb aspektusait.

Korlátozások DSO-kompatibilis módban

MEGJEGYZÉS: A következő funkciók nem állnak rendelkezésre, ha a TwoGo-adminisztrátort DSO-kompatibilis módban futtatja.

  1. Felhasználók kezelése a telephelyen
  2. Más telephelyi adminisztrátorok létrehozása

A TwoGo Adminisztrációs felület megjelenítési nyelvének beállítása

A képernyő jobb felső sarkában megjelenő nyelvlistából válassza ki az alkalmazásnál használni kívánt nyelvet.

A telephelyi adminisztrátorok kezelése

Megtekintheti az aktuális telephely adminisztrátorokat, hozzáadhat új adminisztrátorokat és visszavonhat adminisztrátori jogosultságokat a meglévőktől.

A telephely előzetesen definiált helyeinek kezelése

Létrehozhat, módosíthat vagy törölhet telephely-specifikus előre definiált helyeket, hogy a telephelyi felhasználóknak ne kelljen minden egyes utazási szándékhoz komplett címeket begépelnie.

A felhasználók kezelése

Törölheti azokat a felhasználókat, akik már nem dolgoznak a telephelyen, letilthatja a rendszert zavaró felhasználókat, módosíthatja adott felhasználók e-mail címét és újraküldhet hitelesítési adatokat.

A regisztrációs tokenek kezelése

Létrehozhat tokeneket, hogy a nem vállalati e-mailt használó lehetséges felhasználók számára lehetővé tegye a TwoGo-ra való regisztrálást.

Jelentések ütemezése és terjesztése

Ütemezhet napi rendszám jelentéseket az utazásmegosztásban résztvevő járművekről, megadhat címzetteket hozzá és letölthet statisztikákat a TwoGo használatáról.

Játékok létrehozása a felhasználói részvétel ösztönzése céljából

A TwoGo további adoptálását tudja ösztönözni az oldalain, ha játékokat (például lottót) alakít ki, ahol a TwoGo-ban végzendő bizonyos felhasználó tevékenységgel pontokat és díjakat lehet gyűjteni.

A telephely részletes információinak kezelése

Adott telephelyen lekorlátozhatja a felhasználókat csak a vállalaton belüli utazási szándékokkal való egyeztetésre, módosíthatja a telephely címét, megtekintheti a használati megállapodást és meghatározhatja a támogatási kapcsolattartókat.

A kommunikáció kezelése

A telephelyi felhasználóknak a TwoGo új funkcióiról, speciális ajánlatairól, sorsjátékairól, előnyökkel járó parkolási szabályzata módosításairól, stb. való értesítése érdekében létrehozhat és kezelhet hírkampányokat.

A telephely környéki közelgő utazások menetrendjeinek megjelenítése

A telephelyén dolgozó felhasználók részvételének ösztönzésére a TwoGo interaktív utazástervezőt kínál, amely megjeleníti azoknak a közelgő utazásoknak a listáját, amelyek indulási vagy érkezési helye egy adott telephelytől egy beállítható sugáron belül található. A felhasználó rákattinthat egy tetszőleges utazásra, így megnyithatja a TwoGo-t és létrehozhat egy utazási szándékot. A TwoGo megpróbálja megtalálni a legmegfelelőbbet a rendelkezésre álló utazások közül, de az elérhetőségtől és a felhasználó speciális kritériumaitól függően ez eltérhet attól, amelyre a tervezőben rákattintott.

Minden telephelyre és ezek előzetesen definiált helyeire vonatkozóan megtekintheti az automatikusan generált menetrendet a Telephely részletei, illetve a Telephely lokáció részletei oldalak Menetrendi hivatkozások szakaszában.

A Közös használatú gépjárművek flottájának kezelése

Létrehozhatja és adminisztrálhatja a közös használatú gépjárművek flottáját, amelyeket a felhasználók különböző telephelyekről kölcsönözhetnek.

Kiegészítő források

E dokumentáció kiegészítéseként létrehoztunk egy oktatóvideó-sorozatot a TwoGo adminisztrációs eszköz használatáról.